RENOVERING AF BADEVÆRELSE HOS SPECIALISTER

​Er I på udkig efter en murer til renovering af badeværelse? Hos JH Murer har vi stor ekspertise med enhver form for renovering af badeværelse eller etablering af et helt nyt bad. Vi udfører også alt inden for klinke- og flisearbejde. Vi har kunder i blandt andet Aabenraa, Sønderborg, Haderslev og mange andre steder. Det kan være alt fra en privat kunde til alle typer af erhverv.

Badeværelsesrenovering i fag- og hovedentreprise

​Vi er et mindre murerfirma, som tilbyder badeværelsesrenovering i enten fag- eller hovedentreprise. Vi har et fast samarbejde med VVS-installatører, tømrere og malere, som vi benytter ved hovedentrepriser.

Vi opsætter gerne multiplader, murer en bruseniche og udskifter fliser ved en renovering. Vi sikrer naturligvis, at I modtager en god rådgivning og vejledning ved renovering af badeværelse.+

Hvad koster renovering af badeværelse?

​Vores priser for renovering af badeværelse kommer an på omfanget samt valg af sanitet, fliser og skabe. Der er også stor prisforskel blandingsbatterier. Dertil kommer, at mange vælger at få lavet gulvvarme. Det er muligt at udføre en billig badeværelsesrenovering, hvor vi kun udskifter det vigtigste.

​Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud

Du er velkommen til at få flere oplysninger om muligheden for en badeværelsesrenovering, og vi kommer gerne ud på en uforpligtende besigtigelse. Herefter udarbejder vi et uforpligtende tilbud med en god pris på renovering af badeværelse.

Ring gerne til Dan på telefon 27 82 92 54 eller til Kasper på telefon 28 70 57 54. Eller skriv til os på e-mail jhmurer@outlook.dk.

Følg JHMURER
​​på Facebook

Følg os og få større indblik i din murers hverdag, deltag i konkurrencer og meget mere.