Drømmer du om nyt badeværelse?

RENOVERING AF BADEVÆRELSE HOS SPECIALISTER​

​Er I på udkig efter en murer til renovering af badeværelse? Hos JH Murer har vi stor ekspertise med enhver form for renovering af badeværelse eller etablering af et helt nyt bad. Vi udfører også alt inden for klinke- og flisearbejde. Vi har kunder i blandt andet Aabenraa, Sønderborg, Haderslev og mange andre steder. Det kan være alt fra en privat kunde til alle typer af erhverv.

Badeværelsesrenovering i fag- og hovedentreprise

​Vi er et mindre murerfirma, som tilbyder badeværelsesrenovering i enten fag- eller hovedentreprise. Vi har et fast samarbejde med VVS-installatører, tømrere og malere, som vi benytter ved hovedentrepriser.

Vi opsætter gerne multiplader, murer en bruseniche og udskifter fliser ved en renovering. Vi sikrer naturligvis, at I modtager en god rådgivning og vejledning ved renovering af badeværelse.+

Hvad koster renovering af badeværelse?

​Vores priser for renovering af badeværelse kommer an på omfanget samt valg af sanitet, fliser og skabe. Der er også stor prisforskel blandingsbatterier. Dertil kommer, at mange vælger at få lavet gulvvarme. Det er muligt at udføre en billig badeværelsesrenovering, hvor vi kun udskifter det vigtigste.

Uanset hvilken renovering af badeværelse eller nyt bad du drømmer så står vi klar til at hjælpe dig! Vi rykker bl.a. til Sønderborg, Haderslev og Aabenraa. Vi sætter en faglig stolthed i din tilfredshed hvorfor du trygt kan vælge os. Vi rådgiver og guider dig naturligvis gennem den mest passende renovering af badeværelse hvis du ønsker inspiration.

​Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud på din renovering af badeværelse

Du er velkommen til at få flere oplysninger om muligheden for en badeværelsesrenovering, og vi kommer gerne ud på en uforpligtende besigtigelse. Herefter udarbejder vi et uforpligtende tilbud med en god pris på renovering af badeværelse.

Ring gerne til Dan på telefon 27 82 92 54 eller til Kasper på telefon 28 70 57 54. Eller skriv til os på e-mail jhmurer@outlook.dk.

Vores kundeudtalelser​

JH-murer stod for byggeriet ved os, da lokalerne til Fiskbæk Gårdbutik skulle laves, og jeg kan klart anbefale deres arbejde samt deres håndtering af eventuelle ændringer under byggeriet. Super fint arbejde

​- Jesper​

Helt perfekt!! Nemme at tale med, godt humør og rigtig gode til at lytte til hvad vi synes men også komme med deres eget input. De er super stabile og mega effektive i deres arbejde.. så de får top karakterer herfra

​- Kim

God kvalitet til gode priser!

- Lasse

Kom til tiden, lavede et godt stykke arbejde til den aftalte pris

- Hans

Super flot arbejde

- Karina

Interesseret i et gratis tilbud?

Vi vender tilbage hurtigst muligt og tager en snak om dit projekt

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg JHMURER
​​på Facebook

Følg os og få større indblik i din murers hverdag, deltag i konkurrencer og meget mere.